Empowered Feminine Training

Pilot Training
9 t/m 13 juli 2022 ~ Nederland

Een nieuwe training gericht op het bekrachtigen van jou als vrouw.

Er komen onderwerpen aan bod als Entangled Roots Therapy ® (overgeleverd familietrauma, conceptie-/zwangerschaps- en geboorte imprinten en de invloeden die deze hebben op jouw huidige leven),  Embodied Dance, Embodied Rhythmic massage, healing methoden en dat alles gegoten in een heerlijk jasje van rituelen en ceremonieën.

Deze training gaat je veel inzichten geven in je eigen patronen, hoe je deze kunt doorbreken en helen én hoe je andere vrouwen hierbij kunt begeleiden en helpen.

De training wordt gegeven op de mooie locatie van Lichtfontein in Appelscha, waarbij de setting van de training zeker haar bijdrage zal leveren aan de nodige magie tijdens deze dagen.

“Een life changing training!!”

Deze training wordt ondersteund met verschillende online modules die vervolgens tijdens de training in de praktijk zullen worden gebracht, gecombineerd en verdiept.

Data & locatie

9 t/m 13 juli 2022 ~ Lichtfontein in Appelscha, Nederland

Dit wordt de 1e training in Nederland gegeven en zal een pilot zijn.
Hierdoor zijn nog niet alle gegevens voor deze training bekend.
Wil je op de hoogte blijven van deze training, de inhoud, kosten, etc, laat dan ajb je gegevens voor ons achter en wij zullen beloven je op de hoogte te houden zodra er meer info bekend is!

    * verplicht in te vullen