Empowered Feminine Training

2024 zal de eerstvolgende training zijn
zodra de data bekend zijn, zullen deze worden gecommuniceerd

Deze training richt zich op het bekrachtigen van jou als vrouw.

Er komen onderwerpen aan bod als Entangled Roots Therapy ® (overgeleverd familietrauma, conceptie-/zwangerschaps- en geboorte imprinten en de invloeden die deze hebben op jouw huidige leven),  Embodied Dance, Embodied Rhythmic massage, healing methoden en dat alles gegoten in een heerlijk jasje van rituelen en ceremonieën.

Deze training gaat je veel inzichten geven in je eigen patronen, hoe je deze kunt doorbreken en helen én hoe je andere vrouwen hierbij kunt begeleiden en helpen.

De training wordt gegeven op de mooie locatie van Lichtfontein in Appelscha, waarbij de setting van de training zeker haar bijdrage zal leveren aan de nodige magie tijdens deze dagen.

“Een life changing training!!”

Deze training wordt ondersteund met verschillende online modules die vervolgens tijdens de training in de praktijk zullen worden gebracht, gecombineerd en verdiept.

De training Empowerment Feminine heb ik als zeer bijzonder en waardevol ervaren. Je merkt dat er echt veel kennis achter zit. Ik vond het echt een mooie aanvulling op de Womb & Fertiliteit Massage Training, die ik ook bij Janine heb gevolgd.

In eerste instantie was mijn intentie om vrouwen in mijn praktijk te helpen en te ondersteunen. Ik keek er naar uit om nieuwe tools te leren en deze te mogen toe te passen. Maar al snel kwam ik er achter dat de training ontzettend veel voor mij persoonlijk heeft gedaan.  Ik heb de processen doorlopen en mijn heling gevonden. Na de eerste dag met de dans oefening voelde ik dat ik helemaal niet verbonden was met mijn vrouwelijkheid, mij totaal niet sensueel voelde en dat er nog veel schaamte achter zat. Dit werd besproken in een klein groepje vrouwen waarbij iedereen haar eigen verhaal had en waarbij we veel overeenkomsten zagen. Door de intieme groep (4 vrouwen en Janine) was de setting heel veilig en vertrouwd. Ik voelde me gehoord en gezien, er was geen oordeel alleen maar verbinding.

Ik kan de training heel moeilijk in woorden beschrijven, maar het voelde voor mij als een reis. Een reis die moeizaam begon met veel heuvels en weerstand. Maar na dag 3 begon ik meer in mijn lijf te zakken en heb flink wat opgeruimd en kwam ik in mijn kracht en licht. De dagen vliegen ook zo snel voorbij en het was ook zo fijn om in je bubbel te zitten met je zusters. Ik voelde mij na de training helder & verbonden, veel zelfliefde en zoveel meer in mijn kracht en ontzettend dankbaar.

De oefeningen die we deden zoals dans, familie opstelling en schrijfopdrachten heb ik als zeer krachtig en bijzonder ervaren. Het is niet altijd leuk om de trauma’s aan te gaan en de pijn en emoties toe te laten. Maar daardoor kwam er wel meer ruimte bij mij en voelde ik me meer mezelf. Ook het ontvangen en geven van de Embodied Rhythmic Massage® maakte het geheel af. Het is zo krachtig dat ik het lastig vind om te omschrijven. Het hielp het mij om los te laten en om te aarden.

De begeleiding en training wordt gegeven door Janine de Wolf.
Janine is echt een powerhouse met veel kennis, met liefde in balans. Ze is heel krachtig en tegelijkertijd is ze ook heel liefdevol en warm, waarbij je je al snel heel veilig voelt. Wat zo belangrijk is voor het kwetsbare werk.

Het is echt een bijzondere training met mooie tools om door te geven en anderen te helpen en ondersteunen. Ik gun dit voor iedereen. Ik vond de balans qua praktijk en theorie ook passend. In de dagen dat we de training volgden hebben we veel praktijk en innerlijk werk gedaan. Er kwam ook theorie aanbod, maar de focus lag wel op praktijk. Er is veel ruimte om te delen, dat was ook echt nodig. Na de training ontvang je nog een online training die bestaat uit 26 modules, die nog meer verdieping geeft.  Er zit zoveel waardevol informatie tussen wat kostbaar is. Dit is echt een volwaardige training.

Belle de la Croix

5 dagen ondergedompeld in de oneindige bron van vrouwen- kracht, wijsheid, liefde, nieuwe en
oude kennis. Zo heb ik deze dagen ervaren en het was magisch!

De combinatie van de verschillende technieken: pulsen (Embodied Rhythmic Massage®), dat alles vloeibaar
maakt en alles dat zich heeft vastgezet in je systeem weer voelbaar maakt en in beweging brengt.
Entangled Roots Therapy®, opstellingen, diepgaande inzichten in onze familiesystemen en traumawerk dat inzicht geeft in het
hoe en waarom van onze overlevingsmechanisme. Voor mij vielen tijdens deze dagen heel veel
stukjes op haar plek en heb ik veel oude pijn en boosheid kunnen loslaten, en dat was een bevrijding!

Janine wist een hele fijne veilige setting te creëren waardoor er een prachtige intieme en dragende
cirkel van vrouwen ontstond die een hele inspirerende en veilige bedding vormden. Hierdoor durfden we ons
helemaal te laten zien en konden we aanwezig zijn met alles wat er in ons leefde. Die diepe
verbinding met elkaar heb ik als een prachtig geschenk ervaren.

Anja Beeuwkes

Het afgelopen jaar zit ik in een proces om meer in mijn vrouwelijke kracht te komen. De Empowered
Feminine Therapy training heeft me de nodige handvaten gegeven om volledig in mijn kracht te
staan, gecenterd en gegrond te zijn, verbinding te maken met mijn sensualiteit en vrouwelijkheid en
daarnaast de mogelijkheid gegeven om met vrouwen te werken.

Wat me vooral aansprak is dat de training ervaringsgericht is en er ruimte en ondersteuning is voor
ieder zijn proces. Door zelf te ervaren kan je het proces van degene die je begeleid begrijpen en
ondersteunen. De training werd langzaam opgebouwd en elk onderdeel zorgde voor meer verdieping
en verbinding met mezelf.

Ik ben weer meer aanwezig bij mezelf, meer gegrond, merk ik dat mijn energie op een andere manier stroomt en ik de dag anders beleef. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer voeling heb met de zachtheid in mezelf en mijn natuurlijke flow als vrouw.

De Rhythmic massage heeft me geholpen om fysieke spanning los te laten en meer flow te creëren in mijn lichaam waarbij ik ook mentaal en emotioneel een aantal dingen kon loslaten.
Het was verrijkend om aan de slag te gaan met de Entangled Roots Therapy, inzicht te krijgen in onbewuste patronen die spelen in mijn leven en deze bij de wortel aan te pakken.

Samen zijn met vrouwen, verbinden, voelen en delen wat er leeft was tot nu toe onbekend voor me en heb ik als heel waardevol ervaren en het heeft me verrijkt.
Empowered Feminine Therapy training heeft me uitgenodigd om te vertragen, dieper in mezelf te gaan en thuis te komen bij mezelf, mijn lichaam, mijn sensualiteit, mijn vrouwelijkheid.
Een aanrader voor ieder die meer in haar vrouwelijke kracht wil komen en vrouwen wil ondersteunen om in hun kracht te komen.

Joke Vandenberghe

Data & locatie

2024 – data nog niet bekend ~ Lichtfontein in Appelscha, Nederland

Wil je op de hoogte blijven van deze training, laat dan ajb je gegevens voor ons achter en wij zullen beloven je op de hoogte te houden zodra de nieuwe data bekend zijn

    * verplicht in te vullen