InnerCycle Workshop

liefdevol in harmonie met je cyclus

Nieuwe datum volgt zsm
CCG De Liemers ~ Westervoort

Waarom doe je wat je doet op een bepaald moment in je cyclus en hoe zorg je er voor dat je de kracht van je cyclus vóór je laat werken in plaats van tégen je?

Tijdens deze dag ga je op reis door de verschillende fasen van je cyclus. Iedere fase heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door de fasen te (her)kennen zal je meer rust, ruimte, balans en harmonie in je leven gaan ervaren.

  • Heb jij regelmatig last van je menstruatie of wordt je gek van jouw moodswings?

  • Bruis je de ene dag van de energie en voel je je zelfverzekerd, terwijl je een andere dag te moe bent om het ene been voor het andere te zetten en sta je uren voor je kast, omdat je niet weet wat je aan moet?

  • Verlang je naar minder klachten en meer rust, ruimte, balans en harmonie in je leven?

Tijdens deze workshop
ga je op reis
door de verschillende fasen
van je cyclus.

Iedere fase heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door de fasen te (her)kennen zal je meer rust, ruimte, balans en harmonie in je leven gaan ervaren.

Veel vrouwen zien hun cyclus (en zeker de menstruatie) als ongemakkelijk, onhandig of zelfs als vervelend en een noodzakelijk kwaad.
De workshop geeft je de mogelijkheid om dit liefdevol om te draaien en te zien dat juist deze cyclus jou helpt om dichter bij jezelf te komen en te leven vanuit je eigen kracht.

Je krijgt inzicht
in de invloed
van jouw hormonen
in je dagelijks leven.

Hoe zij mede bepalen hoe jij je voelt, hoeveel energie je hebt en welke keuzes je maakt in welke fase. Je komt weer meer in contact met jezelf, zodat je meer gebruik maakt van de positieve eigenschappen van je hormonen.

Grote kans dat de klachten die jij ervaart tijdens je cyclus en/of menstruatie zullen gaan verminderen of zelfs verdwijnen!

Welke geheimen
liggen er verborgen
in jouw
Menstrual Medicine Circle?

Tijdens deze workshopdag zullen we ook letterlijk de menstrual medicine circle doorlopen. Wat ervaar jij bij welke fase? Voor welke fase van jouw leven staat dit symbool? Samen zullen wij er naar kijken en ruimte geven aan wat jou nog tegenhoudt om volledig in je kracht te mogen staan.

Wanneer je in harmonie leeft met je cyclus voel je je:

  • Energieker

  • Krachtiger

  • In balans met jezelf

  • Mooi en zelfverzekerd

  • Liefdevol en creatief

  • Productiever en efficiënter

  • En heb je minder last tijdens je menstruatie!

Wanneer je in harmonie leeft met je cyclus voel je je:

“De Menstrual Medicine Circle. Je loopt letterlijk door elke fase van de seizoenen die verbonden zijn met je cyclus, je leven. Onwetend dat daar nog onverwerkte stukken zaten uit mijn verleden waardoor ik niet volledig in mijn kracht kon staan. Janine heeft me hier -samen met de groep- op een warme en veilige manier in begeleid. Ik durfde me opnieuw openen, voelde me tijdens het proces letterlijk zakken in mijn bekken waardoor ik terug kan vertrouwen op mijn innerlijk weten, mijn oerwijsheid. Het was een hele krachtige ervaring. Ik voelde opnieuw verbinding tussen hoofd, hart en baarmoeder.”

Kaatje Maertens – Melsbroek (BE)

“Mijn eerste ervaring met Janine was heel prettig. Warm, enthousiast en zeer kundig. Ze heeft me laten zien op welke manier je hormonen je gedrag beïnvloeden in de verschillende fasen van je cyclus. Door daar meer bij stil te staan kan ik beter luisteren naar wat voor mij belangrijk is in deze verschillende fasen.
Ik ben geïnspireerd geraakt tot het bijhouden van het speciale schema wat ik gekregen heb. Dit gaat me leren over mezelf en mij veel energie opleveren.”  

Ingrid Loman – Arnhem

Deze workshop is óók geschikt voor vrouwen in/na de overgang! Na de overgang kun je namelijk leven volgens de standen van de Maan, welke overeen komen met de fasen van de cyclus.


Waar &
Wanneer
Nieuwe datum volgt zsm
CCG De Liemers ~ Westervoort

Tijd
10:00 – 16.00

Investering
€ 97,- (incl. hand-out, thee/water, snacks, excl. lunch)

Na afloop van de workshop ga je naar huis met een mooie hand-out en heel veel inzichten!

*) Workshop gaat door bij minimaal 6 deelneemsters!