Wat is een Empowered Feminine behandeling?

Zijn jouw hormonen een beetje van het padje af? Heb je regelmatig last van jouw menstruatie cyclus?
Of heb je het gevoel het contact met je lichaam een beetje verloren te hebben? Jezelf kwijt?

Empowered Feminine behandeling is een diepe, en toch zachte, niet-invasieve therapie die erop gericht is om de organen in het buikgebied terug in lijn te brengen van waar ze horen, druk en spanning los te laten en het versterken van de omliggende spieren en ligamenten.
Dit zorgt op zijn beurt voor een verbetering van het bloed, de zenuwen en de lymfestroom. Gifstoffen worden uitgescheiden en voedingsstoffen, die helpen bij de opbouw van weefsels en het balanceren van hormoonstromen, normaliseren.

Er wordt gebruik gemaakt van speciale massagetechnieken gericht op het verbeteren van de conditie van de baarmoeder en het terug in balans brengen van je hormonen.

De massage richt zich ook op het afbreken van littekenweefsel (bv na bevalling), het helpt bij het loslaten van aangekoekte darmplakken (vaak al jaren in je darmen opgehoopt), het stimuleert de natuurlijke beweging van de darmen en zuivert van zowel lichamelijke als emotionele ballast, zodat jij en je buik je lichter én losser zullen voelen. Je merkt het verschil voor je menstruatiecyclus vaak al na enkele behandelingen.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken die je uitnodigen om niet alleen de verbinding met je lichaam te herstellen, ze nodigen je ook uit om de kracht van de baarmoeder te ervaren. De baarmoeder bevat veel oude wijsheid, het is de verbindende kracht met al onze voormoeders.

Een Empowered Feminine behandeling is diepgaand en zeer ondersteunend voor je menstruatiecyclus, en ook als je meer in contact wil komen met je eigen lichaam, je kracht, intuïtie en creatie.

Veelvoorkomende klachten die zeer goed te behandelen zijn met deze massages zijn:

 • Over- of ondermatige bloedingen
 • Krampen
 • Pijnklachten
 • Onregelmatige cyclus
 • PMS
 • Endometriose
 • PCOS
 • Vervoegde overgang
 • Hoofdpijn/migraine
 • Lage rugklachten
 • Darmproblemen

Daarnaast biedt de behandeling een diep herstel met wie en wat je in de kern van je ZIJN bent

Een ceremonie ter ere van jou als vrouw!

Ik heb bij Janine een cyclus-/ Empowered Feminine behandeling gehad. Ik wist totaal niet wat ik er van moest verwachten, maar ik leek intuïtief aan te voelen dat dit was wat mijn lichaam nodig had. Ik stapte er blanco in.

De aandacht die Janine heeft gegeven heeft een reactie teweeggebracht waardoor ik in contact ben gekomen met wat mijn lichaam te vertellen had. Een hele indrukwekkende ervaring. 

Het heeft mij informatie gegeven waar ik weer verder mee aan de slag kan!

Marina

Tarieven

 • Intake Empowered Feminine incl. 1e behandeling  –  €160,00
 • Empowered Feminine – vervolg consult  –  €115,00
 • Telefonische coaching (indien behoefte) – € 25,-  per 15 min

Tijdens een 1e afspraak (intake) bespreken wij onder andere jouw geschiedenis.
Hiervoor is het van belang dat je vooraf een intakeformulier invult!

Dit formulier ontvang je na het inplannen van je afspraak.
Het ingevulde formulier dient enkele werkdagen vóór jouw afspraak ontvangen te zijn in verband met de voorbereidingen op onze afspraak.

LET OP:
Zonder op tijd ontvangen, volledig ingevuld, intakeformulier is een afspraak niet mogelijk. Indien binnen 48 uur vóór de afspraak deze om die reden door Praktijk Manitou geannuleerd dient te worden, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht!