Borstimplantaten geven het giftige, zware metaal Platinum af

Alle borstimplantaten zullen zal vroeg of laat gaan lekken of zweten (gelbleed).
Misschien wist je dat al, maar misschien is dit nieuw voor je. De snelheid waarmee dit gebeurt is afhankelijk van de kwaliteit van je implantaat én hoe je lichaam op de implantaten reageert. Zodra dit lekken of zweten van de borstimplantaten gaat plaatsvinden, zal je lichaam meer en meer het giftige, zware metaal Platinum in zich gaan dragen. Het is oa dít metaal wat voor gezondheidsklachten kan gaan zorgen. Je kunt dus daadwerkelijk ziek worden van je implantaten! Platinum door borstimplantaten is nu te meten met een haartest!

Tot voor kort was het eigenlijk zo dat vrouwen met borstimplantaten, met én zonder klachten, niet echt ergens terecht konden. Dáár gaat verandering in komen!

Er is veel te doen rondom borstimplantaten en gezondheid.

Zijn ze nou veilig of niet? Onderzoeksresultaten spreken elkaar regelmatig tegen, veel plastisch chirurgen geven aan dat de implantaten veilig zijn en toch zijn er ook heel veel vrouwen die lichamelijke klachten hebben gekregen na het implanteren van de borstprotheses. Tegelijkertijd zijn er legio vrouwen die nergens last van hebben.

Verwarrend… vind je ook niet?!

De vraag die nagenoeg alle vrouwen met implantaten bezig houdt, of ze nou klachten hebben of niet, is;

Zijn mijn borstimplantaten (nog) veilig?

Waar komt dat platinum vandaan?

Bij het maken van siliconen borstimplantaten is er in het productieproces ook een andere stof nodig, namelijk, het giftige en zware metaal, Platinum.
Wetende dat ieder implantaat op den duur zal gaan lekken of zweten, is het dus wachten tot het giftige Platinum in je lichaam terecht gaat komen. Je lichaam zal haar best doen om dit uit te scheiden waardoor het uiteindelijk in de lever terecht komt. Zware metalen kan het lichaam slecht uit zichzelf verwijderen, waardoor er een opstapeling plaats gaat vinden van deze stof in je lichaam.

Het is onder andere hierdoor dat vrouwen lichamelijke klachten van allerlei aard kunnen gaan ontwikkelen in de loop der tijd. Nogmaals, dit kan bij de een sneller zijn dan bij de ander en er zijn ook vrouwen die nooit klachten ontwikkelen!

Realiseer je dat de zogenoemde Saline implantaten (deze bevatten een vloeistof ipv siliconen) niet per definitie veilig zijn.
De ‘zak’ waar deze vloeistof zich in bevindt is immers ook van siliconen gemaakt.

Platinum door borstimplantaten te meten met haartest

Waar veel vrouwen met implantaten tegenaan lopen is dat wanneer zij lichaamsklachten gaan ontwikkelen, ze regelmatig niet serieus genomen worden door hun arts of specialist. Er worden wellicht wat onderzoeken gedaan en als daar niets spannends uit komt, dan zit het al snel ‘tussen de oren’.
De klachten van deze vrouwen zijn serieus en écht! Wellicht herken je dit wel.

Sinds kort is het mogelijk om door middel van een haartest, wetenschappelijk, aan te tonen of er zich in jouw lichaam een verhoogde concentratie van Platinum bevindt.

Hoe werkt een haartest?

Haar is een datadrager. Dat weet de wetenschap al heel lang, maar doordat de techniek vooruit gaat wordt het steeds duidelijker wat je daarmee allemaal kunt doen.  Alle stoffen die het lichaam in gaan zijn terug te vinden ín een haar. Hoofdhaar groeit met ca 1 cm per maand en als je dus 3 cm haar gaat onderzoeken vanaf de wortel, dan kun je inzichtelijk krijgen wat er zich in afgelopen 3 maanden heeft afgespeeld in iemands lichaam qua stoffen.
Een van de stoffen die gevonden kan worden wanneer het lichaam implantaten heeft, is Platinum.

Platinum zonder borstimplantaten?

Het is inmiddels wetenschappelijk aangetoond dat wanneer je geen implantaten in je lichaam hebt, dat de hoeveelheid Platinum in je lichaam in principe te verwaarlozen is. Je krijgt niet zomaar Platinum in je lijf!!

Wanneer er met de haartest dus een hoge concentratie Platinum is aangetoond, dan komt dit door lekkende of zwetende implantaten!

Samenwerking rondom haardiagnose

Praktijk Manitou heeft een samenwerkingsverband gesloten met een Nederlandse bedrijf dat deze haartesten maakt.
Zij hebben deze haartesten ontwikkeld, hier veel research naar gedaan en zijn hier ook nog dagelijks mee bezig en mee in ontwikkeling.
De betrouwbaarheid van deze testen is wetenschappelijk geverifieerd en dit is uniek!

Vanaf nu is het dus mogelijk om zo’n test aan te vragen.

Een haartest gedaan…. en dan??

Zodra je de uitslag van de test binnen hebt en er zijn géén verhoogde waardes gemeten, dan is dat natuurlijk fantastisch en reden voor een feestje!
In dat geval raden wij je aan om deze test 1x per jaar of 2 jaar opnieuw te laten uitvoeren, zodat je goed in de gaten kunt houden hoe het met je implantaten gaat.

Stel dat je een uitslag krijgt waarbij wél verhoogde waardes gemeten zijn?
Wij snappen dat je dan mogelijk enorm geschrokken bent, en je vervolgens misschien afvraagt: “Ja… en nu?”.

Eindelijk een plek waar je terecht kunt

Persoonlijke begeleiding

Het is verstandig om, wanneer je een uitslag met verhoogde waardes hebt ontvangen, zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.
Samen zullen we jouw situatie bespreken en op zoek gaan naar de meest passende weg naar herstel. Dit is vaak een lange weg!

Denk aan oa detoxen van de zware metalen, gebruik van supplementen om je immuunsysteem weer op orde te krijgen, maar ook het onderwerp explantatie zal besproken worden en we zullen je mentaal begeleiden waar nodig. Uiteraard werken wij ook samen met verschillende experts en zullen we soms ook doorverwijzen waar bepaalde onderwerpen of onderdelen van het behandeltraject niet onze eigen expertise zijn.

We gaan dus echt samen een traject van maanden in en we begeleiden je graag!!

Je kunt oa bij ons terecht als je;

  • implantaten hebt, maar geen klachten en je toch wilt weten hoe de vlag er voor staat

  • lichamelijke klachten hebt en vermoed dat dit mogelijk door jouw implantaten komt

  • jouw implantaten hebt laten verwijderen en graag je lichaam gezonder wilt maken

&nbsp

Heb jij vragen, wil je sparren over jouw situatie en de mogelijkheden die er voor jou zijn?
Of wil je de haartest aanvragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

&nbsp

Maatwerk en de kosten daarvan

Gezien jij, jij bent, met jouw eigen unieke eigenschappen en gezondheidsuitdagingen, is het voor ons niet mogelijk om vooraf een prijs te kunnen bepalen van wat een traject voor jouw gezondheidsbevordering exact gaat kosten.

Wél kunnen we uiteraard de tarieven delen die op dit moment van toepassing zijn:

  • fysiek consult      € 100,- per consult
  • online consult     € 25,- per 15 minuten of deel daarvan

De genoemde tarieven zijn exclusief eventueel aanbevolen supplementen.

Samen bespreken we met het eerste consult hoe het traject er uit gaat zien en op welk termijn de vervolgafspraken plaatsvinden.