• Blijf op de hoogte!
  •  
  •  

Borstweefselbehandeling

 

VLOW®-borstweefseltherapie is interessant voor je als je;

  • Last hebt van mastitis, mastopathie, mastopenie, kleine cysten, fibromen
  • Gevoelige of pijnlijke plekken hebt in de borsten (bv bij PMS)
  • Van plan ben zwanger te worden en borstvoeding te geven
  • Jaarlijks controles in het ziekenhuis moet doorlopen
  • Je zorgen maakt over je borsten
  • Je emotioneel hebt teruggetrokken uit je borsten
  • Preventief wilt voorkomen dat er klachten ontstaan en zelf inzicht wilt krijgen over de conditie van je borsten.

Met de behandeling wordt het weefsel beter doorbloed, wordt het lymfe gestimuleerd en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

 

Pijnklachten kunnen verschillende oorzaken hebben

Pijnlijke of gevoelige borsten kunnen een flinke stempel drukken op jouw dagelijks leven.
De een heeft milde klachten, de ander heftige klachten waardoor de normale dagelijkse activiteiten beperkt kunnen worden.

En wat te denken aan de mogelijke gevolgen voor jouw intieme leven.

Daarnaast kan een stagnatie in doorbloeding risico’s opleveren voor jouw borstgezondheid.

 

Wat anderen zeggen over de borstweefselbehandeling

Ik heb een borstweefsel behandeling ontvangen van Janine en ik ben onder de indruk van haar vakkundigheid inclusief haar persoonlijke touch van Integriteit en beZIELing. Mijn borsten zijn echt opgeknapt; heerlijk zacht en ontspannen en ze voelen kilo’s lichter. Helemaal top!
Jolande Pit
——————-

Naar aanleiding van een thermogram heb ik een borstweefselbehandeling gehad van Janine. Ik heb erg veel klierweefsel en was al bekend met mastopathie waardoor mijn borsten bij tijd en wijle erg pijnlijk waren.
Haar benadering was erg kundig, betrokken en enthousiast. Door de persoonlijke touch voelen niet alleen mijn borsten stukken beter aan; ontspannen en zacht, maar ik ook! Dank je wel Janine!
Arna
——————-
Janine is an expert in her field, I felt completely at ease and secure during her treatments. She knows what she does and she is very intuitive. I discovered deeper layers of suppressed emotions and was able to release old pain and worries. What really touched me was the link that she made between my uterus issues of the past and my current breast health. I could feel a big difference afterwards: I feel relieved, a deeper connection with my inner self and I feel a better blood circulation of my breasts and arms. All so important to heal and stay healthy. This gives me so much comfort and trust, just what I needed. I truly recommend these kind of treatments for women.
Cathy Samé Lottin
——————-
Al langere tijd had ik allerlei pijntjes en een zwaar en ongemakkelijk gevoel in een van de borsten, aanleiding om eens een medische thermografie te laten doen. Onregelmatigheden en temperatuur verschillen zijn tussen mijn beide borsten geconstateerd en ik kreeg het advies om borstweefselbehandelingen te laten doen. Al na één behandeling van Janine waren alle ongemakken weg. Na 6 weken heb ik nog een tweede behandeling gedaan, alles voelt goed en ik maak me niet zoveel zorgen meer.
Janine is bijzonder deskundig en zorgvuldig in haar behandeling en het ligt prettig op haar heerlijk verwarmde massagetafel. Dankjewel!
Nora Verschoor
——————-
Mijn borsten voelden al jaren zwaar en af en toe had ik lichte, onverklaarbare, pijnlijke steken. Tijdens de eerste behandeling kwamen er herinneringen naar boven die ik kennelijk had weggestopt onder het mom van: “het is gebeurd en het is wat het is.” Maar dat bleek toch net niet zo te werken. Mijn lichaam wilde hier aandacht aan besteden en verwerken. Janine heeft dat heel fijn en goed begeleid met haar expertise en zorgzaamheid.  Na de 1e behandeling voelden mijn borsten alsof ze weer van mijzelf waren, niet meer zo zwaar. De praktijkruimte is heerlijk licht en sfeervol en ik heb mij zeer op mijn gemak gevoeld. In totaal 3 behandelingen mogen ondergaan en alle 3 totaal anders beleefd. Er zijn zeker andere processen in gang gezet en daar mag ik mee aan de slag. Ik zou iedere vrouw willen aanraden deze behandelingen te ondergaan. Er zijn zoveel vrouwen die met borstklachten rondlopen en er niet over praten of denken dat het normaal is. Ook vrouwen met littekens (in welke vorm dan ook ontstaan) zullen zoveel baat hebben bij deze vorm van therapie!
Janine, ik wil je enorm bedanken voor je inzet en vermogen door te dringen tot de kern van waar het eigenlijk begon.
Will Combee


Locaties

Naast de behandelingen in de eigen praktijk in Duiven, is het ook mogelijk om afspraken in te plannen in Den Haag, Numansdorp (omg. Rotterdam) en vanaf medio 2018 ook Vught. Zie hier voor actuele data.
Eenmaal per maand ben ik op deze andere locaties aanwezig.

Tarief

Borstweefselbehandeling €   85,00

Voor een intake wordt 75 min gereserveerd, voor vervolgconsulten ca 60 min.

Maak een afspraak

 

Tijdens een 1e afspraak (intake) bespreken wij onder andere jouw geschiedenis.
Hiervoor is het van belang dat je vooraf een intakeformulier invult!

Dit formulier ontvang je na het inplannen van je afspraak.
Het ingevulde formulier dient enkele werkdagen vóór jouw afspraak ontvangen te zijn in verband met de voorbereidingen op onze afspraak.

LET OP:
Zonder op tijd ontvangen, volledig ingevuld, intakeformulier is een afspraak niet mogelijk.
Indien binnen 48 uur vóór de afspraak deze om die reden door Praktijk Manitou geannuleerd dient te worden, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht!

 

Alle VLOW®-opgeleide Borstweefseltherapeuten zijn opgenomen in het zogenoemde VLOW®-register.